dijous, 28 d’octubre de 2010

L'alcalde de Puerto Cabezas passa 5 dies a Vilafranca del Penedès

Escrit per Sílvia Delgado
dijous, 28 d'octubre de 2010 14:22
Coincidint amb el 20è aniversari de l'agermanament, una petita delegació de la ciutat nicaragüenca va arribar ahir de visita a Vilafranca i Sant Pere de Ribes, les dues ciutats penedesenques amb les quals estan agermanats.

La delegació està formada per l'alcalde de Puerto Cabezas, Guillermo Espinoza, el Secretari del Consejo, Rodolfo Spears, i la Directora de Cooperació Externa, Ivone Waters. Una primera trobada institucional amb l'alcalde i la regidora de Cooperació ha donat el tret de sortida a una intensa agenda de reunions de treball. L'acte ha inclòs, també, la tradicional signatura al Llibre d'Honor. La regidora de Cooperació, Emília Torres, diu que aquests 5 dies han de servir per explorar noves possibilitats de treball i apunta 3 eixos bàsics.
Aquesta primera rebuda institucional va continuar amb una trobada amb els portaveus dels grups municipals i els membres de la Comissió de la Solidaritat. Sense voluntat d'alliçonar i des del respecte mutu, Emília Torres vol trencar amb la clàssica cooperació dels últims anys i aposta per el know how.

Un acte institucional i un sopar de germanor serviran per commemorar, demà, el 20è aniversari de l'agermanament entre Vilafranca i Puerto Cabezas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada