dissabte, 30 d’octubre del 2010

20 Anys d'agermanament i festa de l'amistat

El divendres 29 es va omplir el saló de plens de l'Ajuntament i la Capella de Sant Joan en un acte emotiu per celebrar 20 anys d'agermanament entre Vilafranca del Penedès i Puerto Cabezas, i 25 anys d'amistat. Tot , gràcies a la participació de la Coral Laroc, els Xicots de Vilafranca (acompanyats de la Laura i la Gemma amb les gralles), els nens de l'escola Mas i Perera i molts amics i amigues vinguts de Sant Pere de Ribes, el Vendrell, Barcelona, Vilafranca i altres poblacions de l'Alt Penedès.




En primer lloc hi va haver les intervencions de representants polítics, d'entitats i institucions. L'Emilia Torres, com a regidora de cooperació va obrir l'acte, seguidament la Teresa Baqués va intervenir en representació de l'Associació, en David Minoves director de l'ACCD, el Josep Anton Blanco, alcalde de Sant Pere de Ribes, Guillermo Espinosa, alcalde de Puerto Cabezas i Pere Regull, alcalde de Vilafranca.



Seguidament hi van haver actuacions de la Coral Laroc i els Xicots que van servir per enllaçar amb la segona part de l'acte a la Capella de Sant Joan. Ens vam emocionar amb les cançons dels nens i nenes de l'escola Mas i Perera i després vam escoltar paraules de Henry Herman, Sergio Torres, Areopaguita, Luciano, Joan Taylor i Isabel Guadamuz en una gravació feta aquest agost.


La vetllada va acabar en un sopar de germanor on no hi van faltar algunes cançons per animar la festa.



+ imatges : Àlbum Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada