dimecres, 12 de setembre del 2007

L’Ajuntament de Vilafranca acorda ajudar amb 20.000€ la ciutat germana de Puerto Cabezas afectada pel pas de l’Huracà Fèlix

Després del pas de l’Huracà Fèlix i les greus conseqüències que ha tingut sobre el municipi de Puerto Cabezas, capital de la Regió Autònoma de l'Atlàntic Nord de Nicaragua, es va convocar d’urgència la Comissió de Solidaritat de Vilafranca del Penedès, formada per l’Ajuntament i les ONG locals i la plataforma ciutadana Vilafranca Solidària. La principal mesura acordada ha estat obrir el compte solidari de Vilafranca Solidària i fer una crida perquè tant entitats com particulars puguin sumar esforços i fer arribar la solidaritat de Vilafranca a Puerto Cabezas. Des de l’associació Amics de Puerto Cabezas també s’està treballant de forma activa i urgent a través de la Campanya d'Emergència i Reconstrucció de Puerto Cabezas.

Un cop valorada la situació del municipi agermanat, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vilafranca reunida aquest dilluns 10 de setembre va aprovar un ajut extraordinari de 20.000€ per a la ciutat germana de Puerto Cabezas.

El compte “Vilafranca Solidaria” és el 2081-0000-80–3110000627, de Caixa Penedès, rambla de Nostra Senyora, 2-4, de Vilafranca del Penedès.

12 de setembre de 2007


Miquel Cartró Boada

Comunicació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

+ info Vilafranca amb Puerto cabezas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada