dissabte, 20 d’agost de 2016

Aules digitals a la Casa de l'Agermanament i a l'Alberg Nidia White

Col·laborem amb l'Associació d'Universitaris per la Cooperació (AUCOOP) en un projecte que té com a objectiu fer arribar la tecnologia a estudiants i la població en general de Puerto Cabezas.

Actualment les escoles públiques del municipi de Puerto Cabezas no disposen de recursos tecnològics en els seus centres, tampoc disposen d'una infraestructura preparada per acollir aules amb ordinadors i connexió a internet a causa de la manca de seguretat dels edificis.


Amb l'objectiu de fer arribar la tecnologia als estudiants, el projecte consisteix en obrir una aula dotada d'ordinadors i connexió a internet a la Casa de l'Agermanament. Aquesta aula, que estarà oberta a la població, ajudarà a les escoles en el procés d'ensenyament, a grups d'adolescents i joves en l'ús d'internet de forma segura i educativa, i a altres entitats del poble que se'n podran beneficiar.
 

Casa de l'Agermanament

Degut a l'activitat de l'alberg Nidia White i les seves necessitats de seguretat, s'instal·larà una aula separada dins les oficines centrals de l'alberg per tal que les dones del centre puguin ser formades en diferents àmbits, com per exemple en la prevenció de la violència i l'abús sexual.

Inauguració de l'aula a Nidia White

Seminari pels encarregats del centre de com solucionar futures
incidències


El projecte liderat per l'AUCCOP compta amb la implicació, com a contrapart, de l'Associació d'Amics de Puerto Cabezas, el Grupo de Amigos i la direcció de l'Alberg Nidia White. Econòmicament el projecte és finançat pel Centre de Cooperació pel Desenvolupament de la UPC (CDC) i l'entitat Tecnologia per Tothom (TxT).

Els participants del projecte, tres estudiants de l'ETSETB i membres de l'AUCOOP, són Laura Echevarría Garuz de Vilafranca, Xavier Gombau Pascual de Barcelona i Jordi Biosca Caro d'Igualada.Podeu seguir el seu dia a dia a https://cooperacionenpuertocabezas.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada