dijous, 24 de gener del 2013

Notícia sobre la presentació del documental: "La Revolución tiene todas las vocales"

Notícia publicada a rtvvilafranca.cat sobre la Presentació del documental: "La Revolución tiene todas las vocales":

La revolució és l'alfabetitzacióImprimeixCorreu electrònic
Escrit per Goretti Martínez   
dijous, 24 de gener de 2013 13:57
L'experiència de la Creuada Nacional d'Alfabetització a Nicaragua centra el documental La Revolución tienen todas las vocales, projectat ahir dins les festes de Sant Raimon.
La revolución tiene todas las vocales és un documental que explica la història d'una brigadista de Managua que se'n va a alfabetitzar a l'altra punta del país i, pel camí, descobreix el procés viscut a Nicaragua amb la Gran Creuada Nacional d'Alafabetització.
El documental posa l'accent en la importància que té que la població tingui eines per defensar-se i prosperar. I l'alfabetització és una de les més clares.
La projecció tenia lloc al Casal, estava organitzada per l'Associació d'Amics de Puerto Cabezas i Cine Club Vilafranca i s'incloïa dins del programa de les festes de Sant Raimon.
L’experiència de la Creuada Nacional d’Alfabetització a Nicaragua centra el documental La Revolución tienen todas las vocales, projectat ahir dins les festes de Sant Raimon.
Enllaç a la notícia: http://www.rtvvilafranca.cat/noticies-rtvvilafranca/cultura/31748-la-revolucio-es-lalfabetitzacio.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada