dimecres, 17 de març del 2010

Convocatòria Assemblea anual de l'Associació d'Amics de Puerto Cabezas

Dia: DISSABTE 20 DE MARÇ
Hora: 18:00
Lloc: ESCORXADOR, VILAFRANCA DEL PENEDÈS

ORDRE DEL DIA:

1. MEMÒRIA D'ACTIVITATS I PROJECTES 2009

2. BALANÇ ECONÒMIC 2009

3. PROPOSTA D'ACTIVITATS I PROJECTES 2010

4. PRESSUPOST 2010

5. RENOVACIÓ DE CÀRRECS DE LA JUNTA

6. PRECS I PREGUNTES

7. BRIGADES 2009. IMATGES I PRESENTACIÓ A CÀRREC DEL MARC, LA MÒNICA I EN YOUSEF




Benvolguts socis,

Un any més us convoquem a l'Assamblea anual de l'Associació d'Amics de Puerto Cabezas. De les convocatòries que fem durant l'any per diferents activitats, aquesta és una de les més importants i un moment per trobar-nos, conèixer què s'ha fet i com es vol seguir treballant per donar a conèixer a més gent aquest agermanament i recolzar les iniciatives i projectes que formen part d'aquest intercanvi.

Un any més farem un repàs de les activitat que s'han fet i parlarem de noves propostes. Aquest any finalitza la campanya d'alfabetització amb protagonisme de la Costa Atlàntica, s'ha completat la construcció d'habitatges a Kwakuil, hi ha hagut incorporacions en la gestió de a la Casa de l'Agermanament i seguim l'intercanvi de cartes, entre d'altres activitats. També fa 25 anys dels primers contactes entre la Costa Atlàntica i el Penedès i 20 anys de l'Agermanament amb Vilafranca.

Aprofitant la trobada de l'Assamblea, també hi haurà el grup que va anar de Brigades aquest estiu passat per explicar-nos la seva experiència.

És important doncs que hi siguem tots i tants com puguem per conèixer i opinar, per preguntar i fer debat, per entendre i per implicar-se en aquest punt de trobada que és l'agermanament.

Agraïnt un cop més el vostre suport i dir-vos que us hi esperem.

Salutacions


La Junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada