dilluns, 21 de desembre del 2009

Resultats ajuda de l´huracà Fèlix a Puerto Cabezas




Por instrucciones del Sr. Alcalde tengo a bien remitirle en adjunto fotos de la inaguracion de las viviendas de kuakwill, el acto inagural fue pequeno y bonito, se hizo la comida y bebida tipica de los comunitarios que es el LUK LUK Y CHICHA, todos bailaron al son de la musica incluso el Alcalde y los consejales municipales.

Se espera que una vez auditoriado y evaluado este proyecto se pueda hacer una inaguracion mas grande donde podamos contar con la presencia del fons catala, agencia catala y de ustedes.

(carta enviada a l'associació des de la coordinació de cooperació externa de l'Alcaldía de Puerto Cabezas . 21-12-2009)


Amb aquesta carta ens han fet arribar imatges del recentment acte d'entrega de 56 cases a la comunitat de Kwakuil al municipi de Puerto Cabezas (RAAN-Nicaragua) que el setembre de 2007 va ser arrasada per l'huracà Fèlix. La construcció d'aquests habitatges ha estat portada a terme pel treball de moltes persones i institucions, començant pels propis beneficiaris que hi han posat la ma d'obra i recursos forestals, l'alcaldía de Puerto Cabezas i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que han promogut i coordinat el projecte i els municipis catalans que han col·laborat econòmicament en resposta a la campanya de reconstrucció.

Des de l'Associació d'Amics de Puerto Cabezas volem fer ressó d'aquest acte donat que és també gràcies a la col·laboració de persones i col·lectius de Vilafranca, de la comarca i d'altres indrets de Catalunya, que van organitzar diferents activitats per recollir fons i que avui es tradueixen en una millora important per les condicions de vida a la comunitat de Kwuakuil.

Sens dubte, és gràcies a l'agermanament que s'ha pogut tirar endavant un projecte com aquest i així ens ho han transmés repetidament autoritats municipals, comunitaris i amics del municipi de Puerto Cabezas.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada