diumenge, 8 de juny de 2008

L'alfabetització en marxa a Bilwi


Montse Saumell - Amics de Puerto Cabezas - ( Bilwi )

Avui estan aqui els de l'Aepcfa en ple, aquesta tarda abans d'anar a veure els punts hem tingut una reunió amb els jutges dels barris, abans li he donat a l'Orlando dos dels teus vasos i li he explicat que van servir per recollir fons. L'Orlando ha agafat els vasos i ha explicat que allà no es fàcil recollir diners, que a Vilafranca estavem venent vasos, els ha passat a tothom i els hi ha fet llegir el text de suport a l'alfabetització a Bilwi.(foto 1) Al acabar la reunió entre tots i al so de l'himne de la Cruzada Nacional de Alfabetización s'ha penjat la pancarta (foto 2) al balcó de la Casa, queda xula oi? a mi m'ha fet molta ilusió.
Després hem anat a visitar tres dels punts (la foto 3 es del barri Aeropuerto i la 4 del Moravo). Al tornar a la casa hem tingut una reunió per veure que es el que s'havia observat a cada punt, coses positives i negatives.
Demà anem a Tuara que han demanat que volen l'Alfabatització i després a Waspan i divendres hi torna a haver capacitació per un nou punt al barri Waulalaya que està molt aprop de l'escola Marvin Mitchel i després "refrescamiento" per els facilitadors dels punts que ja funcionen. I finalment anirem a visitar els punts que falten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada