dissabte, 23 de gener del 2016

Equip "Omplim les maletes" (Part 1)

Durant el mes de desembre passat vam estar fent la selecció dels candidats a les maletes. Un total de 18 persones d'arreu de la vegueria Penedès van presentar la seva candidatura i després de fer una entrevista personal amb cadascun d'ells i elles ja tenim l'equip que participarà en el projecte "Omplim les maletes".

Us presentem avui una de les components a qui li hem demanat que es presenti ella mateixa, aquestes són les seves paraules:

Hola!

Sóc la Rocío Viñals, una apassionada del teatre i del món de l'educació.

Visc a Vilafranca del Penedès des de ja uns 10 anys i actualment, a grans trets, estic estudiant Educació Social, sóc monitora de l'esplai MIV (Moviment Infantil de Vilafranca) i treballo com a monitora de teatre amb infants i amb adults a un centre de Salut Mental.

Sóc alegre i responsable de la mateixa manera que sóc una mica indecisa!

Fa molts anys que faig teatre i d’aquests, ja fa uns anys que m’interesso pel teatre de l’Oprimit, una branca del teatre més social i aplicable al món educatiu.

Marxar a Nicaragua és per mi una gran oportunitat per créixer com a persona. Emprenc el projecte amb molta il·lusió i motivació per aportar el meu granet de sorra en el treball d’interrelació que està fent des de fa anys l’associació. 

Rocío Viñals




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada