dissabte, 19 d’abril del 2008

Assamblea dels Amics de Puerto Cabezas

El proper divendres dia 25 d’abril a les 8 de la tarda farem l’Assemblea ordinària de l’Associació a l’Escorxador de Vilafranca. Es farà un repàs de les activitats que s'han dut a terme al llarg d'aquest temps, es presenterà l'estat de comptes del 2007 i pressupost pel 2008,la renovació de càrrecs a la junta i servirà també per proposar els objectius per aquest any.
Amb el pas de l'Huracà Fèlix i l'inici de la Campanya d'alfabetització a la RAAN, tenim per davant grans reptes. Sense oblidar, l'agermanament, que és la finalitat principal de l'Associació que l'any 2009 celebrarà el 10è aniversari. Per això la proposta de futur es base en tres conceptes:
  1. AGERMANAMENT, reforçar els lligams i intercanvis implicant altres entitats i col·lectius d'aquí i de Puerto Cabezas.
  2. RECONSTRUCCÍO, per donar suport a la tasca de reconstrucció amb els fons recollits durant la campanya.
  3. ALFABETITZACIÓ, col·laborant activament amb la Paltaforme per una Nicaragua Lliure d'Analfabetisme i amb l'Associación para la Educación Popular Carlos Fonseca Amador (AEPCFA) de Nicargua.
Tot hi treballar conjuntament amb altres entitats i institucions, només en funció de la nostra capacitat pròpia podrem assolir alguns dels reptes que se'ns presenten i volem afrontar. Per això esperem comptar amb la màxima participació i col·laboració de tots i totes.
convocatòria: aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada