divendres, 24 de juny de 2011

Xerrada-Presentació projecte "Movimiento de Mujeres Nidia White" per Shira MiguelDijous 30 de juny a les 20h a l'Escorxador, presentació del projecte "Movimiento de Mujeres Nidia White" per la Shira Miguel de Puerto Cabezas (Bilwi), Nicaragua.

Esdeveniment al Facebook: Xerrada-Presentació projecte "Movimiento de Mujeres Nidia White"

2 comentaris:

 1. Hola, sóc la Mariantonia Bermúdez, de Nicaragua. Infortunadament jo no puc anar a la conferència de Shira Miguel, però, aprofitant que és aquí, m' agradaria saber si per casualitat vindrà a Barcelona o si és possible que jo pogui contactar amb ella per correu eletrònic. Veureu, és difícil tenir informació de Bilwi i de les coses que s' en fan, a Managua. Encara que visc a Barcelona, tota la informació que en tinc de NIcaragua m' arriba via Managua. Concretament estic interessada en llegir algun exemplar d ela revista Tininiska perquè estic interessada en la literatura que fan els autors de Bilwi, tan desconeguts per a la resta del país.

  Moltes gràcies per tot,

  Mariantonia Bermúdez

  ResponElimina
 2. Hola Mariantonia,

  Coneixes la Shira Miguel de Bilwi?
  Si ens facilites el teu email ens posarem en contacte amb tu, ens pots enviar un mail a amicsdepuerto@hotmail.com o amicsdepuerto@gmail.com.

  Salut

  ResponElimina