dimecres, 8 de juliol de 2009

La 4a Brigada ja està en camí cap a Bilwi
En Marc, la Mònica i en Yousef ja estan volant cap a Managua on arribaran avui a la tarda (hora de Nicaragua). Ahir a la tarda ens vam despedir d'ells entregant les darreres cartes i paquets i amb ganes de posar-nos tots dins la maleta.

A Bilwi els esperen les famílies que els han d'acollir i activitats i visites per conèixer el municipi agermanat amb Vilfranca del Penedès i Sant Pere de Ribes. La campanya d'alfabetització a Puerto Cabezas y a Waspam, a la regió del riu Wangki, la reconstrucció d'habitetges a Kwakuil, les cartes a les escoles i la Casa de l'Agermanament són els principals temes que ocuparan els brigadistes que estaran també en contacte amb ràdios i televisió local i sempre acompanyats dels membres del Grupo de Amigos de Bilwi.

Per conèixer l'experiència de prop estarem pendents dels missatges que puguin fer arribar a través d'aquest blog, de la gravació d'un programa de radio des de Bilwi i d'un reportatge que es muntarà a la tornada que serà el proper dia 8 d'agost.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada