diumenge, 24 de juny del 2007

Campanya de Recollida d'Ulleres


Si tens ulleres que ja no utilitzes perquè has canviat la graduació o per algun altre motiu, les pots portar en diferents punts que trobaràs en les farmácies i l'hospital comarcal de l'Alt Penedes. Les ulleres que es recullin les farem arribar a persones amb dificultat visual que participen a la campanya d’alfabetització al municipi de Puerto Cabezas (agermanat amb Vilafranca)

Fins al dia 28 de juliol.

Suport al programa de beques estudiants de la RAAN a la UNAN-León

Amb el retorn dels diners del premi de la loteria de Nadal del 2006, gràcies a les persones que no han cobrat el premi s'han recollit 2683€ que seran entragats a la Universitat Autònoma de Nicaragua (UNAN-León) com a suport al Programa de Beques per estudiants de la Costa Atlàntica.
Aquest curs 2007, la matrícula d’estudiants procedents de la RAAN (regió autònoma de l’atlàntic nord) va ser de 145 i d’aquests, 58 són del municipi de Puerto Cabezas. En general, els estudiants que provenen de la regió de la costa atlàntica han de rebre un suport pedagògic per equiparar el nivell acadèmic amb la resta d’estudiants. També han de fer front al fet de viure fora de casa sense poder visitar les seves famílies durant tot el curs pel cost econòmic que suposa i la dificultat de transport. Per aquest motiu, al Universitat Autònoma de León facilita l’accés a estudis universitaris a joves de la Costa Atlàntica per tal que puguin afrontar els estudis amb igualtat de condicions que la resta. Les beques els ajuden a cobrir aquestes despeses, així com també per vestuari, alimentació, llibres de text, allotjament, ... . Més enllà d’aquest programa, el compromís de la Universitat amb el desenvolupament del país és part de la manera de ser i de treballar.

diumenge, 10 de juny del 2007

nou espai

Amics i amigues, obrim un nou espai per informar, ser informat i participar del que passa al voltant de l'Associació, de l'Agermanament i de les noticies de Puerto Cabezas. Així que apropat'hi, opina, convida a coneguts a treure el nas, fes propostes. Tingki pali