divendres, 4 de març del 2011

Assemblea Anual el proper dissabte 12 de març a 2/4 de 6 de la tarda.

Lloc de Reunió: Escorxador

Ordre del dia

1. Memòria 2010
2. Estat de comptes i pressupost
3. Línies de treball. Brigades 2011 i altres
4. Renovació junta
5. Precs i preguntes

Un any més estem a punt per celebrar l'Assemblea anual. Aquest any ha estat molt intens per la celebració dels 20 anys d'agermanament i 25 anys d'amistat amb Puerto Cabezas, on es va comptar amb la visita d'una delegació encapçalada per l'alcalde de Bilwi, Gillermo Espinoza. També per l'estada a Nicaragua i la participació en el XXX aniversari de la Cruzada Nacional de Alfabetización.

Des de la junta actual també hem començat a plantejar les futures brigades solidàries a Puerto Cabezas per aquest any 2011 i altres propostes que s'han començat a treballar.

No obstant també estem, i no és nou, en un debat que no s'acaba de resoldre respecte la relació entre l'entitat i l'Ajuntament de Vilafranca. Això ens ha a portat a aparcar temporalment les relacions institucionals amb l'Ajuntament, començant per la participació a la Comissió de Solidaritat.

Els motius que ens han portat a aquesta decisió són un cúmul de fets que s'han anat succeint els darrers anys, el darrer dels quals ha estat la denegació d'un ajut a un projecte presentat a la convocatòria 2011, tant pel fet en si com per la forma com s'ha portat.

És important participar en aquesta assemblea per enriquir el debat que es planteja sobre què esperem i podem demanar a l'Ajuntament de Vilafranca en relació a l'agermanament i la participació de la societat civil, i quin paper ha de tenir l'Associació davant de la situació actual.