divendres, 29 d’octubre del 2010

Potenciar l'Agermanament

Escrit per Sergi Anson
divendres, 29 d'octubre de 2010 20:51
Vilafranca i Puerto Cabezas volen reforçar l'agermanament, però també redefinir-lo per adaptar-lo a les noves necessitats.

Aquest matí s'ha signat a l'Ajuntament de Vilafranca un document que coincidint amb el vintè aniversari de l'agermanament amb Puerto Cabezas, vol posar de manifest la voluntat de continuïtat, reforçament i millora d'aquestes accions de cooperació.L'acord l'han signat l'alcalde de Puerto Cabezas, Guillermo Espinoza, i l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull. Aquest darrer comentava que la intenció a banda de reforçar i potenciar tot el fet fins ara, passa també per redefinir els conceptes sobre els quals es treballa. Regull comentava que en els temps actuals els ajuts finalistes cada cop tenen menys sentit i utilitzat, i que el més important és ajudar en la formació i la capacitació de les persones.

Entre els objectius que s'han apuntat tant des de Vilafranca com des de Puerto Cabezas, hi ha la necessitat d'enfortir les institucions, potenciar les llengües i les cultures pròpies de la Región Autónoma del Atlántico Norte, al mateix temps que estimular la relació i el coneixement entre els ciutadans i la societat civil d'ambdues poblacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada