dilluns, 6 d’abril del 2009

FOTOAGERMANAMENT








fotoAGERMANAMENT


FotoAgermanament és un projecte pel que necessitem la teva col·laboració i amb el qual esperem entre tots aconseguir recollir imatges de tots aquells, qui havent estat o no a Puerto Cabezas, participeu de l’Agermanament. Amb aquest projecte es pretén aconseguir un arxiu digital d’imatges per exposicions, edició de material divers i per fer un llibre d’imatges per fer arribar a Puerto Cabezas.


Però en aquest moment el que us demanem és el següent:

Una selecció de com a màxim 5 imatges on es vegin representades les relacions d’amistat, les relacions humanes que és el valor més gran de l’agermanament. També imatges on es reflecteixin projectes i campanyes que s’han dut al llarg dels 10 anys d’Amics de Puerto Cabezas i de tots els anys de relacions amb Nicaragua.

Les imatges poden ser en diferents formats, no cal que siguin exclusivament digitals. Per tant
fotografies en paper i diapositives també es poden portar, es digitalitzaran i us seran retornades.

On i com es poden fer arribar?

Es poden fer arribar al Cafè de Bilwi, a l’Escorxador (c/ Escorxador 19-21 08720 Vilafranca del Penedès) i per correu electrònic a amicsdepuerto@gmail.com (eviteu reduir la resolució de la imatge).

Per tal de poder tenir les imatges el més aviat millor ens hem posat com a data de termini per rebre les fotos el dia 30 d’abril però quan més aviat les anem rebent millor.

És important que tots aquells que ens feu arribar alguna imatge adjunteu també la fitxa (aquí ) que us passem per tal d’identificar correctament les imatges i poder-les retornar. També en el cas que les envieu per correu electrònic. (amicsdepuerto@gmail.com )

Entre tots esperem tenir un bon recull d’imatges on tothom hi estigui representat.

Agraint la vostra col·laboració

La junta
Amics de Puerto Cabezas





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada