divendres, 24 d’abril del 2009

En la 2a sessió municipal, el consell va aprovar per majoria absoluta destinar els terrenys del MICONS, per tal de fer un enorme Complex Esportiu.

En quan al Projecte 1840 del FCCD, Boxear contra el Viento, l’IND, Institut Nicaragüenc d’Esports en la darrera visita de la Directora de projectes del IND, Arquitecta Fátima Rodriguez, es va comprometre a realitzar els plànols del Gimnàs i entregar-los aquesta setmana vinent.

En la 2a sessió municipal, el consell va aprovar per majoria absoluta destinar els terrenys del MICONS, per tal de fer un enorme Complex Esportiu. Això es va celebrar com una festa de l’esport, i es va interrompre la sessió amb forts aplaudiments per part dels atletes boxejadors, i sobretot futbolistes que eren majoria. Immediatament es van crear unes brigades de joves que han passat tota la setmana netejant els mes de 10.000 metres de terrenys on es destinarà per camp de futbol, 2 pistes de basket, i una Escola Acadèmia de Boxa on i conviurà també una futura Acadèmia Municipal de Ball. L’alcalde es va mostrar preocupat per la falta de recursos econòmics per afrontar aquestes construccions, i el IND es va comprometre a donar 1 milió mes de córdobes per l’any vinent.

Respecte a la Boxa, la selecció de Puerto Cabezas va quedar en 2n lloc a nivell nacional, empatada amb l’exèrcit, col·locant a 5 boxejadors de Puerto a la selecció nacional, primera vegada en la història. També en reconeixement a la tasca de l’entrenador porteny Alexis Carrillo, passa a formar part de l’stage tècnic de la selecció Nacional. La Federació de Puerto Cabezas, va rebre el premi a millor Associació Departamental de l’any 2008, i en assemblea extraordinària de la FENIBOXA d’àmbit estatal, celebrada el mes de febrer del 2009, es va decidir per unanimitat anomenar un servidor, Vocal de la Federació Nicaragüenca de Boxa Amateur. Ara tenim l’atenció de tots els mitjans que no acaben d’entendre com, sense un espai on practicar, sense cap ajut de cap mena hem promocionat a 5 joves, exemple per a tots, a la selecció nacional. Gracies per la part que us toca. Per l’espai de la casa, mentre va durar, i tot l’ajut rebut de l’agermanament fins l’actualitat. Ara tenim el KNOCKOUT en la RAAN, podeu veure, www.fedeboxaraan.blogspot.com un esdeveniment de luxe on participaran els millors boxejadors de Managua, Matagalpa, Exercit i Puerto. Ja tenim assegurada la retransmissió en directe pel Canal 7, que es el nou canal potser amb una visió mes popular i que li fa la competència al Bilwi Visión.

Estem buscant com bojos el finançament de l’empresa privada. Els pressupostos son baixos, si coneixeu empreses que vulguin finançar els trofeus (200 $) o els uniformes (180 $) o l’alimentació (200$).


Enviat per Gabriel Julià Pi des de Bilwi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada