dissabte, 7 de febrer del 2009

XERRADA SOBRE ELS RESULTATS DE LA CAMPANYA DE RECONSTRUCCIÓ DE PUERTO CABEZAS

Dia i hora: dilluns 16 de febrer - 19:30

Lloc: L'Escorxador‏

Adjuntem la carta d'invitació de la regidora de relacions internacionals i cooperació Lourdes Sanchez:


Benvolguts/des,

Com a membre de Vilafranca Solidària i com a part implicada en la Campanya de Reconstrucció de Puerto Cabezas, ens agradaria que fóssiu partícips dels fruits i resultats que han donat les activitats programades des de les diferents entitats. Per la qual cosa, us demanaríem traslladéssiu aquesta invitació a tota la xarxa de ciutadans i ciutadanes que van prendre part en la Campanya.

Així i amb la finalitat d’informar-vos sobre la destinació dels fons recaptats en la campanya de reconstrucció de Puerto Cabezas, us convidem a participar en la xerrada que tindrà lloc el proper 16 de febrer a les 19:30 a la sala d’actes de L’Escorxador.

L’acte comptarà amb la presència de representants del Fons Català de Cooperació, entitat encarregada de gestionar els projectes als quals s’han invertit els fons recaptats durant la Campanya de Reconstrucció de Puerto Cabezas.

La Campanya de Reconstrucció de Puerto Cabezas va tenir com a principal objectiu la recaptació de fons a invertir en projectes de reconstrucció a la ciutat agermanada de Puerto Cabezas alhora que es feia una gran campanya de sensibilització per a donar a conèixer la realitat socioeconòmica de la ciutat i apropar l’agermanament a tota la ciutadania.

La Campanya de Sensibilització i Recaptació de fons per Puerto Cabezas, promoguda per la plataforma ciutadana Vilafranca Solidària i gestionada per l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas, es va iniciar el setembre de 2007 amb l’obertura del compte de Vilafranca Solidària amb la finalitat d’ajudar a paliar la situació que viu la ciutat agermanada després del pas de l’Huracà Fèlix el passat 4 de setembre de 2007 amb vents de més de 260km/h.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o informació al respecte.

Salutacions cordials,

Lourdes Sanchez

Regidora de Relacions Internacionals i Cooperació


Servei de Relacions Internacionals i Cooperació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Pl/ La Verema núm.1 Porta Esquerra- 08720 VIlafranca del Penedès
Telf. 938 180 137 (ext. 3020) - Fax 938 924 817


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada