dimarts, 11 de setembre del 2007

Solidaritzem-nos amb Puerto Cabezas

Aquest dimecres 12 de setembre ens tornem a trobar a l'Escorxador a les 7h de la tarda. L'objectiu principal és demostrar la solidaritat de Vilafranca, Sant Pere de Ribes i el Penedès en el seu conjunt cap al poble germà de Puerto Cabezas i la regió autònoma del carib nicaragüenc. Per fer-ho tenim dues tasques urgents:

1) Fer arribar la informació i mobilitzar els organismes i persones sensibles a la cooperació humanitària amb el poble damnificat.
2) Recaptar fons per pal·liar en la mesura que puguem la situació i participar en la reconstrucció dels danys ocasionats pel desastre (compte 'Vilafranca Solidaria' de Caixa Penedès)

Quan l'huracà va entrar a terra des dels mitjans de comunicació es va dir que havia perdut força i la noticia es va predre. Des d'aquell moment, cada hora i cada dia que passa el desastre provocat per l'huracà Fèlix va creixent enmig del silenci mediàtic i posant el descobert que no només les cases eren vulnerables sinó també les administracións, els serveis, les comunicacions... i ara qui en pateix les consequències és la població més vulnerable.
Ens trobem dimecres tots i totes, amics i amigues i tots aquells que sentim el deure d'estar al costat del poble agermanat de Puerto Cabezas.
Us animem també a escriure missatges de suport a través del blog o al correu de l'associació amicsdepuerto@hotmail.com
Podeu llegir també el missatge des de Nicaragua de la Teresa Baqués i la Montse Saumell 'solidaritat Nica' al blog i veure imatges i articles relacionats amb el pas de l'huracà Felix.

ASSOCIACIÓ D'AMICS DE PUERTO CABEZAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada