dissabte, 8 de setembre del 2007

Solidaritat de León

Després de canviar els plans hem viatjat a León tot esperent que a Puerto la situació es "normalitzi" una mica i no ser un destorb per la gent. Possiblement a mijans de setmana intentarem anar-hi.

A León , a part de fer una calor insoportable, i de no tenir aigua, ens hem trobat amb l´Esperanza i el Harold Chavarria de Cooperació Exterior. Dema veurem l'Alcalde Transito Tellez.

L'Ajuntament van organitzar un "hablaton" per recollir diners, menjar, roba... que portaran a la Creu Roja de Managua i posiblement amb un helicopter de l'exercit ho faran arribar a Bilwi. Els treballadors de l'alcaldia han donat el sou d' un dia de treball . A primera planta de l'alcaldia gent voluntaria seleccionava el material recollit. No podien treballar per falta de bosses per recol.locar el material i ens han demanat si podiem anar a comprar bosses gran per posar-lo. Hem decidit que l'Associació podia fer una petita aportació i hem anat a comprar 300 bosses.

Demanarem a l'alcalde de Leon que una vegada hagi visitat Puerto es comuniqui amb l'ajuntament de Vilafranca i tambe amb la radio.

També ens hem reunit amb Dr. Rigoberto Sampson rector de la universitat UNAN i des d'alla hem parlat amb la Glenis coordinadora del Grupo de Amigos a Bilwi. Ella va viure l'huraca pero ara esta a Managua uns dies. Quedarem amb ella abans d'anar a Bilwi.

D'aquí una estona ens trobarem amb la Terioska que va acompanyar a la gent de brigades.

Per tots els que conegueu León, la calor es "deunidó", sense aigua per dutxar-nos de moment, la llum de tant en tant, alguna picada de mosquit i per sobre de tot la gent, i els amics molt hospitalaris.

Si parlem amb gent de Bilwi, ja us informarem.

S

4 comentaris:

  1. Bé, veig que esteu sans i estalvis.

    Bona sort!

    Un amic del Penedès

    ResponElimina
  2. Ànims!

    Continueu passant informació i suggeriments sobre com s'hauria d'orientar l'ajuda des d'aquí.

    Cuideu-vos!

    ResponElimina
  3. Teresa i Montse,

    Doneu tota al solidaritat i recolçament immediat que us sigui possible a la gent de Bilwi (Puerto Cabezas) i comunitats. Des de Vilafranca intentarem una coordinació eficaç per donar prioritats als ajuts que hem de fer arribar als nostres amics. Els que tenim una part important de les nostres vivències a Puerto Cabezas no podem evitar de pensar-hi en tot moment.

    Encoratjar-vos a que ajudeu al màxim i que la vostra entrega i solidaritat no tingui límits.

    Ànims i treball.

    ResponElimina
  4. He arribat aquí a traves del banner de la CUP de Vilafranca. No en tenia ni idea de tot això. M'aniré informat per veure si puc col·laborar amb alguna cosa. Ànims!

    Anna

    ResponElimina