dijous, 20 de setembre del 2007

fotos

L'últim dia hem tingut temps per aprendre a fer-vos arribar imatges.

FOTO 1
La visita a la Casa Materna, centre que acull a les dones de les comunitats que estan embarassades i es preveu un part comnplicat passen una temporada en aquest centre.
Hi ha interés per part de l'associació i l'Hospital de Vilafranca en estudiar una col.laboració futura.
Varem fer entrega de una caixa de roba de nadó donada per botigues de Vilafranca. El Gabriel (catala que viu amb una miskita a Bilwi) es va entusiasmar al trobar dues peces de roba iguals. " Que bonita, estas para los gemelitos"

FOTO 2
Entrevista amb el ingeniero Luciano Díaz responsable de l'alcaldia per la cooperació amb l'agermanament. Es va parlar de la possibilitat de concretar un projecte per una comunitat d'autoconstrucció de cases en una comunitat en la que l'agermanament ja havia participat en projectes productius.

FOTO 3
La nostra amiga Teresa Gutierrez es una de les persones conegudes que mes ha resultat afectada per l'huraca. La foto de casa seva que va sortir al diari. Ella viu amb el seu company i els seus tres fills.

FOTO 4
L'amic Guillermo al "parque" de Krukira, una de les comunitats mes afectades que hem vist.

1 comentari:

  1. Tant de bo algun dia pugui compartir amb vosaltres aquesta tasca increïble per a la recuperació i la reivindicació de la dignitat i l'humanisme internacional.

    Una forta abraçada. Ens veiem ben aviat!

    Cesk
    http://blocs.mesvilaweb.cat/ceskfreixas

    ResponElimina